Підсумки конкурсу підбито!

Дорогі друзі!

Нині підбиваємо підсумки фото-флешмобу до Дня Землі. Щиро вдячні всім учасникам, котрі надсилали нам свої світлини! Дехто волів залишитися анонімним автором  - право кожного визначати свій формат участі. З-поміж тих, чиї імена відомі читачам наших сторінок у соцмережах, переважна більшість  поділилась фотографіями природних красот рідного краю. Втім, доцент кафедри технології захисту навколишнього середовища та безпеки праці Галина Грицуляк також висвітлила проблему – агресивне розмноження на українських теренах борщівника Сосновського.

Роботи дуже різні, але всі – прекрасні! Їх хочеться переглядати знову й знову та черпати з цієї краси натхнення й сили для подальшого життя в складних умовах воєнного часу. А ще – розуміння: це – наша Батьківщина, яку не віддамо ворогам! Дякуємо вам, друзі!

Ну, а серед відзначених авторів цього разу троє: Гнатюк Аліна ФІЛ-22-1, кафедра філології та перекладу; Маркович Єва-Марія ЕКО-21-1 кафедра екології ; Гетьман Тетяна ІС-22-1 кафедра документознавства та інформаційної діяльності  отримають пам’ятні сувеніри від ІФНТУНГ.

Окремо хочемо відзначити Калиту Марію, ученицю Старунського ліцею, та Оленюк Руслану, ученицю Старолисецького ліцею. На них у день нагородження чекає приємний сюрприз.

Нагородження відбудеться 8 травня, о 14.00, у приміщенні Геологічного музею ІФНТУНГ, в головному корпусі (ІІ поверх). 

До слова, чекаємо на цій події всіх учасників  фото-флешмобу, бо спільним подарунком для них усіх буде якраз екскурсія до Геологічного музею ІФНТУНГ і знайомство з однією із найкращих європейських мінералогічних колекцій. А ще – селфі з ректором університету Ігорем Чудиком, який планує долучитися до відзначення події.