УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ПУА В НАУКОВОМУ ФОРУМІ


28 березня завідувач кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ, професор Іван Лопушинський та доцент кафедри Володимир Клюцевський узяли участь у Форумі «Кадровий потенціал менеджменту органів державного управління та органів місцевого самоврядування півдня України», що впродовж двох днів проходить на базі ВП «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв».

Співорганізаторами Форуму стали Миколаївська обласна військова адміністрація, Миколаївська міська рада, Херсонська обласна військова адміністрація та Одеська обласна військова адміністрація.

Мета Форуму - інтегрувати діяльність закладів вищої освіти та органів публічного управління в напрямку формування кадрового потенціалу органів публічної влади, забезпечення високого рівня кваліфікації та компетентності публічних службовців та управлінців нової rенерації.

У своїх виступах, присвячених діяльності та підготовці кадрів публічних службовців в сучасних умовах державотворення, особливо в умовах правового режиму воєнного стану, представники кафедри зосередили увагу присутніх на потребі модернізації діяльності закладів вищої освіти відповідно до сучасних умов. Ми маємо чітко усвідомити, що система професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування має пройти період осучаснення, перегляду стереотипів, що сформувалися за останні десятиліття. Саме тому підготовка публічних службовців залишається одним із пріоритетних напрямків адміністративної реформи в Україні.


 

  • 2
  • 3