СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Співпраця зі стейкхолдерами набирає обертів

Днями стейкхолдер освітньої програми «Документознавство та інформаційна діяльність» Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Почесний Консул Республіки Хорватія у Західному регіоні Vitaliy Zapukhlyak взяв участь у роботі Вченої ради інституту гуманітарної підготовки та державного управління.

Обговорювали підготовку до акредитації освітньої програми, тому тема не залишила байдужим стейкхолдера. Та й загалом випусковій кафедрі пощастило, що стейкхолдер - це не просто формальні стосунки, а міцне дружнє плече 🙏🏻

Дякуємо Вам, пане Віталію, за те, що і в негоду на День відкритих дверей завітали, і за те, що не осторонь наших справ - не лише стратегічних, а й навіть поточних, і за ту підтримку, яку Ви готові надати нам у профорієнтаційній та іншій роботі.

Цінуємо і віримо - такий симбіоз має великі перспективи !

Залучаємо стейкхолдерів до освітнього процесу

23 квітня на лекцію з дисципліни «Інформаційне забезпечення проєктів» для студентів освітньої програми «Інформаційний інжиніринг та соціальні комунікації»

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу була запрошена стейкхолдер, заступниця директорки з питань автоматизації, інформаційного забезпечення бібліотечних процесів і євроінтеграції Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка Людмила Жирик ☝🏻

Координаторка низки міжнародних грантових проєктів, фахівчиня з практичним досвідом і великим багажем знань із проєктної діяльності щедро ділилася своїм доробком зі студентами.

Зацікавлені слухачі ставили питання, брали участь в обговоренні і навіть зізналися, що лекторці вдалося їх переконати: бібліотека – це дружній освітній і культурний простір.

Дякуємо пані Людмилі за цінні матеріали, поради й рекомендації.

Бажаємо подальших успіхів і креативних інноваційних ідей для нових проєктів !

 

  • СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ
  • СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця